Wie ben ik

Wie ben ik?

Mijn naam is Evelien, ik ben 34 jaar en mama van 2 prachtige zonen, Vital en Vic. Zij vormen dé inspiratie voor mijn Vil’eau Baby Spa.

Als gediplomeerd kinderverzorgster heb ik een groot hart voor kinderen. In 2011 startte ik mijn kinderdagverblijf ‘de DOL-FIJNtjes’ op. Doorheen de jaren kon ik uitgebreid ervaring opdoen op het gebied van pedagogiek. Hierdoor bent u bij Baby Spa Vil’eau verzekerd van deskundige begeleiding, waarbij de mentale en motorische ontwikkeling en het welzijn van de baby centraal staan. Daarnaast heb ik een diploma Shantala babymassage, pré- en postnatalen massage, pretecho’s en EHBO voor baby’s en (jonge) kinderen.

In mijn kinderdagverblijf kom ik dagelijks in contact met baby’s die last hebben van krampen, reflux, onrustig zijn of zich overstrekken. Om hen zo goed mogelijk te kunnen helpen, ben ik mij hierin gaan verdiepen. De vele voordelen van babymassage en hydrotherapie gaven voor mij de doorslag. Ik behaalde mijn diploma Shantala babymassage en ging zelf met de hydrotherapie aan de slag. Mijn diploma EHBO voor baby’s en (jonge) kinderen biedt me hierbij extra ondersteuning.

Als jonge ouders zijn we steeds in de weer en plannen we te weinig tijd voor de belangrijke dingen in het leven. Door samen met uw baby naar een Baby Spa te komen, wordt tijd gemaakt voor ontspanning en tijd voor elkaar. Bovendien wordt de hechting tussen mama/papa en baby gestimuleerd. Deze elementen samen brachten me ertoe ‘Vil’eau Baby Spa’ in het leven te roepen.