Pretecho

Wat is pretecho?

Pretecho’s zijn niet-medische echo’s die gebeuren tijdens de zwangerschap.
Bij een medische echo is het doel na te gaan of alles in orde is met je kindje.
Bij pretecho’s wordt de nadruk gelegd op het in beeld brengen van je kindje. Vooral het plezier van het kijken naar je ongeboren kindje staat centraal.
Er wordt op geen enkel moment een medische diagnose of medisch advies verleend.

Bij ons kan je in een gezellige omgeving genieten van beelden van je ongeboren wondertje. Door de 3 en 4D echo’s kunnen jullie als mama/papa zich al een mooi beeld vormen van hoe jullie toekomstig kindje er gaat uitzien.

Een 2D-echo is een dwarsdoorsnede van je baby, in het gekende zwart-wit beeld. De harttonen kunnen vanaf 12 weken beluisterd worden.

Echografie in 3D bestaat uit stilstaande beelden. Een 3D-echo wordt uit meerdere 2D-beelden opgebouwd. Hierdoor is het mogelijk om je kindje in perspectief en in kleur te zien.

Een 4D-echo bestaat uit bewegende 3D-beelden in kleur. Het gaat om real-time bewegende beelden. Hiermee kun je vaak ook gelaatsuitdrukkingen van je kindje zien, of zelfs zien glimlachen, gapen of duimzuigen.

MEET YOUR LITTLE ONE

Our tiny miracle (vanaf 8 weken)

35 minuten

55
  • 2D beelden (zwart-wit)
  • Hartslag beluisteren
  • Alle foto’s en video’s op usb stick
Baby’s first smile

45 minuten

80
  • 2D beelden, 3D en 4D beelden
  • Hartslag beluisteren
  • Alle foto’s en video’s op usb stick
You stole our hearts

45 minuten

90
  • 2D, 3D en 4D beelden
  • Hartslag beluisteren
  • Alle foto’s en video’s op usb stick
  • 2 uitgeprinte echo’s

De beste periode voor een 3D en 4D echo is tussen de 24 en 34 weken zwangerschap. Met als ideale periode rond 27 en 28 weken zwangerschap.

Er zijn een aantal factoren die bepalend zijn voor een geslaagde 3D/4D echo.
* De positie van je baby’tje
* De hoeveelheid vruchtwater (hoe meer hoe beter)
* De hoeveelheid weefsel tussen de baby en de sonde
* De ligging van de placenta
(ligt deze vooraan dan is de baby moeilijker in beeld te brengen)

 

Wat als mijn kindje goed ligt?
Zijn alle omstandigheden goed en kunnen we mooie beelden maken, dan krijgen jullie alle beelden mee op stick. Deze stick krijgen jullie van ons. Na het verkrijgen van een stick betalen jullie de prijs van het pakket.

Wat als mijn kindje niet goed ligt?
Als het niet mogelijk is om jullie kindje goed in beeld te brengen, betalen jullie per consultatie 30 euro. Geen pakketprijs.
Als jullie kindje na bv. het 2de of 3de bezoekje goed ligt, dan wordt het voorschot van de vorige bezoekjes in mindering gebracht van de totaalprijs van het pakket.

 

Maak je graag een afspraak? Bel naar 0477/81.17.02 of mail naar vileau@outlook.com en we zoeken naar een magisch momentje dat voor jou of jullie past!